Kvinde, 72 år

 

"Jeg havde et stykke tid været meget svimmel og uoplagt, da jeg i et ugeblad læste en artikel om osteopati. Jeg synes det lød interessant, og undersøgte om der var nogen her i Ribe der lavede sådanne undersøgelser.

Jeg fandt frem til at Carl Hemmingsen ved Klinik for fysioterapi ved Fritidscentret var næsten færdiguddannet osteopat, så jeg fik en tid til en undersøgelse.

 

En behandling varer op mod en time. Den første konsultation gik med samtale og meget grundig undersøgelse på kryds og tværs. Vi snakkede kost og motion. Ja i det hele taget en udbytterig time.

 

Inden næste behandling skulle jeg aflevere en kostplan, for ALT hvad jeg spiste og drak i en uge (og her hjælper man bedst sig selv hvis man er ærlig).

 

Da jeg så kom den efterfølgende gang, fik jeg udleveret min seddel med plusser og minuser. Jeg fik at vide, at min morgenmad ikke duede (det vidste jeg godt: franskbrød med ost hver morgen). Jeg fik opskrifter på velsmagen morgenmad: ymer, yoghurt, tykmælk osv med forskelligt drys. 

 

Jeg fik nogle gode opskrifter på retter med de grøntsager som jeg bedst kan spise.

 

Kostomlægningen PLUS de behandlinger jeg fik, har gjort at min svimmelhed og mine andre skavanker er forsvundet.

 

Jeg fik tre behandlinger i alt, så mente Carl at det var nok, og det var det!."

 

 

Kvinde, 30 år

 

 

"Omfattende og Professionel behandling af bla graviditetsgener og rygproblemer. Diagnosticering og behandling af problematikker har været korrekte og effektive. Der har været mærkbar bedring efter endte behandlinger og jeg kan stærkt anbefale metoden, som har afhjulpet mig generende graviditetsrelaterede smerter og har bidraget til at jeg har kunne forblive aktiv gennem min graviditet. :)"